QTH kohta

Tere tulemast QTH-sse. Üle 15-aastase kogemusega toodame ja koostame tööstuslikke lahendusi. Meie kaks tehast valmistavad erineva suuruse ja keerukusega mehaanilisi osi, mis vastavad klientide vajadustele.

Meie põhiväärtused

Juhtpõhimõtted, mis juhivad meie pühendumust tipptasemele ja täpsusele mehaaniliste lahenduste väljatöötamisel

Kvaliteet

Meie tootmisprotsessides rakendame mitmetasandilist kvaliteedikontrolli, tagamaks, et iga komponent vastab meie klientide ootustele.

Usaldusväärsus

Meie kliendid usaldavad meid õigeaegsete ja usaldusväärsete töötlemislahenduste tõttu. Tagame, et teie projektid püsivad graafikus ja vastavad kõigile nõuetele.

Innovatsioon

Täiendame pidevalt oma tootmist uute seadmetega, et pakkuda klientidele kvaliteetseid ja kiireid lahendusi mehaanilises töötlemises ja masinaehituses.

Saavuta koos QTH-ga!

Meie meeskond on meie edu võti. Me seame prioriteediks oma töötajate personaalse kasvu ja arengu, edendades koostöökeskkonda, kus me õpime ja saavutame üheskoos. Iga meeskonnaliige toob kaasa unikaalsed oskused ja teadmised, mis aitavad kaasa meie uuenduslikele ja kvaliteetsetele lahendustele.

Mehaanilised lahendused on meie kirg!

Saavuta koos QTH-ga!

Saavutage koos meiega oma eesmärgid

Ükski unistus pole liiga suur. Astuge koos QTH-ga edule lähemale. Isiklike ja ametialaste eesmärkide saavutamine on see, mis teeb meid suureks. Liituge meiega sellel teekonnal ja saavutame koos uusi kõrgusi. Me usume koostöösse ja piiramatusse potentsiaali, mida see avab. Olgu te klient, partner või meeskonnaliige, kutsume teid olema osa meie tulevikust.

Tagasipanustamine ühiskonda

Me kõik alustasime koolipingis. Inseneeria erialade omandamine nõuab aega ja pingutust, kuid koos jõuame tippu! QTHs oleme pühendunud järgmise põlvkonna inseneride ja innovaatorite õpingute toetamisele. Haridusprogrammide, kogukondlike algatuste ja partnerluste kaudu püüame anda ühiskonnale tagasi ja toetada neid, kes alles alustavad oma teekonda. Noortesse investeerides ning koostöö- ja õppimisvaimu edendades püüame luua positiivset mõju, mis ulatub kaugemale meie äritegevusest.

Koos QTH-ga järgmisse suurde tudengiprojekti!

Inseneeria tulevikutalendid, kasvavad inspireerivatest tudengiprojektidest. Pakume inseneriõppe üliõpilaste projektide jaoks mentorlust ja sponsorlust.

Technics 5

Technics 5 pneumaatiline sõiduk, mille on loonud Tehnikaüliõpilaste Selts. See uuenduslik projekt kasutab sõiduki jõuallikana suruõhku, pakkudes õppuritele võimalust koostada pneumaatilisi seadmeid juba õpingute ajal tõhusalt. Projekt hõlmab keerukate mehaaniliste süsteemide tootmist ja nende testimist võistlustel. Technics 5 on korduvalt võitnud esikoha rahvusvahelistel võistlustel, tuues au Eestile.

Tüstroyer

Tüstroyer on Tehnikaüliõpilaste Seltsi poolt välja töötatud lahingrobot. Võistluseks loodud robot kasutab lahingrelvana trumlit. Tüstroyer toob kokku nii mehaanika kui ka elektoonika erialde tudengid, et luua võistlustel efektiivseim, tugevaim ja kiireim lahingrobot. Tüstroyer on ennast tõestanud intensiivsetes lahingutingimustes - Tüstroyer on 2023 AHHAA Robolahingu võitja.

Solaride

Solaride on Eesti esimene päikeseenergial töötav auto, mille on ehitanud erinevate Eesti koolide ja ülikoolide õpilased. See on mõeldud rahvusvahelistele päikeseenergiavõistlustele, nagu Solar Challenge Marokos, ja kasutab päikeseenergiat kerepaneelide kaudu, mida salvestatakse akumoodulites. Aerodünaamiline konstruktsioon vähendab tuuletakistust, mis võimaldab saavutada kiirust kuni 140 km/h. Solaride edendab säästvat transporti ja inspireerib tulevasi insenere.

Võtke ühendust täna

Võtke meiega ühendust, kui vajate täppis-töötlust, koostamist või valmis lahendust. Teeme koostööd ja loome koos kvaliteetseid ja kestvaid lahendusi.

Kerige üles